Hihetetlen, amit Tóth Gabi versenyzője csinált (videó)

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
not image

Hujber Dávid

2021. október 19. - 17:03

Nehéz szavakat találni Tóth Gabi versenyzőjére, aki abszolút favoritja a Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutató műsornak, és szinte biztosan ott lesz a műsorban.

Balogh Krisztofer erőteljesen hívta fel magára a figyelmet a Sztárban Sztár leszek! Válogatóján, és nemcsak az örülésével, ami szép lassan legendássá vált. Óriási tehetség van benne, és erősen hisz Istenben, hogy segíti az útján.

Tóth Gabi személyében a lehető legjobb Mesterhez került, és nemcsak a hit miatt, ami az énekesnő számára szintén rendkívül fontos. Azonnal megtalálták a közös hangot, és Gabi „fogadott gyermekének” tekinti a versenyzőt.

Megrázó részletek a tragikus hirtelenséggel elhunyt Csontos Karina utolsó perceiről

Krisztofer eddig képtelen volt hibázni, és vasárnap este megint akkora show-t csinált, hogy a nézők is csak keresték a szavakat, nemhogy a Mesterek. Nem kis feladatot kapott, Bangó Margitot kellett előadni, aki szintén egy óriási egyéniség.

Gabi versenyzője erre a produkcióra is sokat készült, mindent beleadott, amit csak lehetett, ráadásul elsőként lépett színpadra, ami mindig nehéz. Végül maximális pontszámot kapott, teljesen megérdemelten.

A Mesterek gyakorlatilag csak jókat mondtak arról, amit abban a pár percben láttak, és Majka is úgy érzi, nemigazán tud hibázni a versenyző. Nemcsak hangban, hanem mozdulatokban is tökéletesen leutánozta Bangót. Abban mindenki egyetértett, hogy Krisztofernek egyenes ágon helye van a döntőben.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.