Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,960 $

Hihetetlen, amit Tóth Gabi versenyzője csinált (videó)

Nehéz szavakat találni Tóth Gabi versenyzőjére, aki abszolút favoritja a Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutató műsornak, és szinte biztosan ott lesz a műsorban.

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Balogh Krisztofer erőteljesen hívta fel magára a figyelmet a Sztárban Sztár leszek! Válogatóján, és nemcsak az örülésével, ami szép lassan legendássá vált. Óriási tehetség van benne, és erősen hisz Istenben, hogy segíti az útján.

Tóth Gabi személyében a lehető legjobb Mesterhez került, és nemcsak a hit miatt, ami az énekesnő számára szintén rendkívül fontos. Azonnal megtalálták a közös hangot, és Gabi „fogadott gyermekének” tekinti a versenyzőt. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

Megrázó részletek a tragikus hirtelenséggel elhunyt Csontos Karina utolsó perceiről

Krisztofer eddig képtelen volt hibázni, és vasárnap este megint akkora show-t csinált, hogy a nézők is csak keresték a szavakat, nemhogy a Mesterek. Nem kis feladatot kapott, Bangó Margitot kellett előadni, aki szintén egy óriási egyéniség.

Gabi versenyzője erre a produkcióra is sokat készült, mindent beleadott, amit csak lehetett, ráadásul elsőként lépett színpadra, ami mindig nehéz. Végül maximális pontszámot kapott, teljesen megérdemelten.

A Mesterek gyakorlatilag csak jókat mondtak arról, amit abban a pár percben láttak, és Majka is úgy érzi, nemigazán tud hibázni a versenyző. Nemcsak hangban, hanem mozdulatokban is tökéletesen leutánozta Bangót. Abban mindenki egyetértett, hogy Krisztofernek egyenes ágon helye van a döntőben.

Lapozó: 1 2

A CATL legújabb fejlesztése új szintre emelheti az elektromosautó-ipart

A Debrecenben gyárat építő kínai vállalat olyan platform kifejlesztését jelentette be, amely több szempontból is hasznára válhat az elektromos autózásnak.