Tóth Gabi imádja a versenyzőjét, fogadott gyermekeként tekint rá

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2021. október 14. - 03:05

Balogh Krisztofer egy olyan énekes, akiről a jövőben még nagyon sokat fogunk hallani, és nem kizárt, hogy ő nyeri meg az idei Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutatót.

A Sztárban Sztár és a Sztárban Sztár leszek! mindig garantáltan nagy élvezetet nyújt a nézőknek. A TV2 nagyot húzott ezzel a két műsor gyártásával, amelyek rendre óriási népszerűségnek örvendenek.

A nézők mindig kíváncsiak, hogy az énesek hogyan teljesítenek egy másik énekes bőrébe bújva, aki néha világsztár, máskor pedig egy hazai híresség. Az sem ritka, hogy egy férfi vagy egy női énekesnek az ellenkező nem bőrébe kell bújnia.

Az idei Sztárban Sztár leszek! Mesterei is csak pislognak a mezőny láttán, ami minden eddiginél erősebb. Sok különleges tehetséget látni, akik közül azonban nem mindenki kaphatta meg a lehetőséget az élő show-ban.

Dancing with the Stars: Réka sok mindent szeret Berciben, de egyvalamit különösen

Balogh Krisztofer azon szerencsések közé került, akik ott lehetnek a show-ban, mely ezen a hétvégén sem marad el. Egy nagyon érzékeny énekesről van szó, aki nem is kerülhetett volna jobb helyre, mint Tóth Gabihoz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.