Dollár
427,03 Ft
Euró
423,82 Ft
Font
485,44 Ft
Bitcoin
20,165 $

Tóth Gabi újabb nagyon meghitt és megható pillanata, nem is akárhol

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Hujber Dávid

2022. július 13. - 19:34

Ez volt az első alkalom erre, Tóth Gabi pedig nagyon örült, ami érthető, hiszen ezen a helyen nőtt fel, és mindig különleges marad számára.

Tóth Gabi számára a családnál és a gyerekénél nincs fontosabb, ami teljesen érthető. Már jól beletanult az anyaságba, ami sosem könnyű, ugyanakkor számos remek lehetőséget rejt magában arra, hogy még inkább kiteljesedjen az ember.

Soron kívül Lukasenka iskolásokat mozgósítana az alma és a burgonya betakarítására 

Gabi kislányát már számtalan alkalommal láthattunk, de arra mindig figyel, hogy takarva legyen a kislány arca. Emiatt időről időre támadásokat kap, míg mások más utat választanak a hírességek között, és nem takargatják a gyereküket.

Tiszteletben kell tartani Gabiék döntését, és az egyértelmű, hogy rossz világot élünk, egyre több az őrült odakint. A meghittség még fontosabb vált, és az énekesnő igyekszik minél több ilyen különleges pillanatot adni a kislányának.

Novák Katalin brazil megjelenése kitűnt a tömegből

Hanni először láthatta a Balatont, ami nagyon megérintette Gabit, hiszen ott nőtt fel. Meghitt pillanatként beszélt az eseményről, és természetesen fotók is készültek, amik örök emléket jelentenek majd.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.