Clouds
21 Budapest
Dollár
344,80 Ft
Euró
371,07 Ft
Font
431,88 Ft
Bitcoin
26,768 $

Egy másik nagy álma is valóra vált Tóth Gabinak az új házában (fotóval)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sorra válnak valóra Tóth Gabi nagy álmai, most épp a háza kapcsán számolt be erről, aminek nagyon örül.

Tóth Gabi és Krausz Gábor úgy döntöttek, elköltöznek az albérletükből, és saját házat vásárolnak. Gabi tisztázta, banki hitelből fedezik a költségek egy részét, de a végén ez a család háza lesz, nem bérlemény.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Ez pedig a lehető legnagyobb lépés, ráadásul Szentendrén vásárolták meg a házat. Szebb helyre nem is költözhettek volna, közel a városhoz, mégis távol annak zajától, nem beszélve a friss levegőről.

Az énekesnő rettentő boldog, aki a következő erdélyi turnéjára készül, és ha lassan is, de helyükre kerülnek a dolgok a házban. Még mindig van munka bőven, ugyanakkor láthatóan sokat haladtak előre az elmúlt hetekben.

Gabi megmutatta, milyen álma teljesült a konyhában, majd nem sokkal később egy másik álma is valóra vált. „Álom, ami valóra vált.” – írta a posztjában Gabi, ami mellé természetesen fotót is csatolt.

Ránézésre is impozáns, és a ház fontos részévé vált, ami megannyi szép emléket fog majd jelenteni a családnak. Hogy miről is van szó pontosan, azt erre a linkre kattintva nézhetitek meg, korlátozott ideig.