Clouds
21 Budapest
Dollár
346,81 Ft
Euró
370,65 Ft
Font
431,44 Ft
Bitcoin
27,128 $

A Nagy Ő: vége, Tóth Dávid választott, ő lett a befutó

Fotó: Instagram/Farm VIP
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Véget ért A Nagy Ő, Tóth Dávid döntött, kiválasztotta a két lány közül azt a személyt, akivel a való életben is meg szeretné próbálni.

Csak minimális sejtése lehetett arról a sportolónak, hogy mi vár rá, mert noha a korábbi évadok adhattak némi támpontot, ez odabent teljesen más. Totálisan más lélekben átélni, elküldeni lányokat, azokat is, akiket megkedvelt vagy megszeretett.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Az elején ez még könnyebben ment, majd napról napra egyre inkább érezni lehetett Dávidon, hogy elkezdett fáradni lelkileg. Amikor már csak három lány volt versenyben, pokolian nehézzé vált A Nagy Ő.

Fanni esett ki először a trióból, aki rosszul fogadta a dolgot, és rossz döntésnek nevezte, hogy Dávid versenyben tartotta a mindössze 24 éves Laurát, aki sokkal fiatalabb a sportolónál.

Később azt is megtudhattuk, hogy Fanni szerint Dávid attól ijedhetett meg, hogy édesanya. Ez azonban már a múlt, nincs benne fájdalom, most pedig kiderült, hogy Annabella vagy Laura lett a befutó.

Két hasonló karakterről van szó, talán emiatt is kapták meg a lehetőséget az álomrandira, amit Szlovéniában rendeztek meg. Mindkét lánnyal külön programokon vett részt, ám nem volt felhőtlen a nap, hiszen mindhárman tudták, a másnap rettentően nehéz lesz lelkileg.

Lapozó: 1 2