Tóth Andi zokogva készített magáról videót

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andit mélyen meghatották a jelenetek, és valószínűleg vannak ezzel még így páran, bár ez attól is függ, épp milyen lelki állapotban vagyunk.

Tóth Andi az utóbbi időben is sokat szerepelt a bulvármédiában, bár messze nem így tervezte. Elmondása szerint tudatosan vonult háttérbe, miközben Zimány Linda is nagyon pozitívan nyilatkozott róla.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Sokan szeretik Andit, de egyúttal rengetegen is támadják, egyesek gyűlölettel beszélnek róla. Nemigazán értik a karakterét, vagy csak nem akarják megérteni, és nyilván, nem minden döntésünk lehet helyes.

Hogy jelenleg milyen lelki állapotban van Andi, azt valószínűleg rajta kívül csak egy igen szűk réteg tudhatja. A rajongók azonban mögötte állnak, bár nem egyszerű velük tartani a kapcsolatot, mert Andi üzeneteit a gyűlölködők is látják.

A még mindig nagyon fiatal énekesnő nem énekel egy ideje, és hogy valaha is visszatér, azt csak az égiek tudják. Egy nap talán erre is választ kapunk, addig is, Andi igyekszik úgy élni az életét, ahogyan az neki jó.

Rendkívül ritkán láthatjuk sírni, most viszont gyakorlatilag zokogott, saját magáról készített felvételt. Rövid ideig még elérhetőek ezek a felvételek, amiket erre a linkre kattintva nézhettek meg.