Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

Tóth Andi újra énekelt, fantasztikus hangja van (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andinak látható módon hiányzik az éneklés, és most ismét kieresztette a hangját, aminek sokan örülhetnek.

Tóth Andi éli az életét, talán kissé háttérbe vonulván is, bár ez nem egyszerű, mert országosan ismert, és sokat foglalkozik vele a bulvársajtó. Bármit is tesz, azt általában felnagyítják, és az emberek sok mindent elhisznek róla.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Rengeteg pletyka jelenik meg a hírességekről, külön csoportok, fórumok vannak erre a célra, és ez egy soha véget nem érő folyamatnak tűnik. Andi már hozzászokhatott ehhez, nem tud igazán mást tenni.

Közben visszatért a bokszedzésekhez, kombinálva ezt a küzdősportos elemekkel. Láthatóan nem kopott meg a tudása, és nagyon szereti csinálni, miközben élete formájában van, rendkívül erős vonalakkal rendelkezik.

Nemrég Berlinbe utazott, ahol egy izgalmas eseményen vett részt. A buli sem maradhatott el, és mindenki láthatta, milyen csinos, szexi az énekesnő, aki igyekszik minél többet kihozni magából.

Mivel egy ideje nem ad koncerteket, érthető módon maga az éneklés hiányzik számára. A berlini eseményen kieresztette a hangját, amit telefonnal rögzítettek, melynek pillanatait erre a linkre kattintva nézhetitek meg.