Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,824 $

Ezrével érkeznek a like-ok Tóth Andi tüzes fotójára

Fotó: Instagram/Till Attila
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vannak, akik még mindig kritizálják Tóth Andit, hol a zsűrizése, hol pedig a megjelenése miatt, de a többség egyértelműen támogatja.

Tóth Andi egy teljesen új szerepben látható a TV2-n, mivel immáron nem énekesnőként tűnik fel a Sztárban Sztárban, hanem zsűritagként. Mindezt eleinte szoknia kellett, és számára is furcsa volt, hogy nála sokkal tapasztaltabb énekeseket véleményez.

Soron kívül Akár lakáshitel törlesztésre is alkalmas lehet az egészségpénztári befizetés

Ugyanakkor már neki is van közel 10 év tapasztalata, és nem egy ilyen műsort járt meg az esztendők alatt. Vasárnap is egy nagyon vonzó szettet kapott, amivel meggyőzte a közönséget és a nézőket.

Nyilván voltak, akiknek ez már sok volt, de abszolút ment Andi stílusához, illetve az új frizurájáról sem feledkezhetünk meg. Frohner Fecó nagyot alkotott, és a smink is betalált, szóval meggyőző volt, mint az lenni szokott.

A TV2 stábja remek munkát végez a háttérben, és valószínűleg már az is megvan, hogyan fog mutatni Andi ezen a hétvégén. Mindig eltérőek a stílusok, hiszen részben ez is a lényege a műsornak.

Akárcsak a versenyzők, a zsűri is átalakul, különösen a női tagok. Andi egy rendkívül fotogén sztár, és a legutóbb közzétett divatfotóját már ezrével like-olják, és azok sincsenek kevesen, akik véleményezik.