Tóth Andi totálisan más esküvőt tervez magának, mint az átlag

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2021.május.4 - 08:01

Ebben is kilótg a sorból a fiatal énekesnő, aki Hajdú Péternek mesélt arról, hogy milyen esküvőt álmodna meg magának.

Jelenleg nyilván nagyon távol áll előtt Tóth Andi, hiszen egy ideje egyedülálló, de még mindig fiatal, így bőven lehet lehetősége arra, hogy házasságot kössön valakivel. Témánál maradván, az is kiderült, hogy nem voltak egyéjszakás kalandjai, és csak két férfi volt az életében.

A szomorú témák sem maradhattak ki az Összezárva Hajdú Péterrel legutóbbi adásából, így megtudhattuk, hogy Andinak nem volt könnyű gyerekkora, az apja például nem szerette, ha sírt. Ő azonban csak az éneklésnek szeretne élni, és a LifeTV stúdiójában is megmutatta, mekkora hangja van.

Andi őszintén beszélt arról is, hogy kissé unja a templomi esküvőket, így az övé biztosan teljesen más lenne, mint a megszokott. Egy virággal teli nagy kertben képzelné el magát, majd a szertartás után jöhetne az óriási buli.

Őrületesen szexi bikinis képek jelentek meg Vajna Timiről

Fény derült arra is, hogy mindkét kapcsolatában elgondolkozott azon, hogy milyenek lennének a házas évek a párjával, de ez velük már biztosan nem fog megvalósulni. „Mindig halálra untam a templomos esküvőket.” – mondta Andi Péternek.

Hangsúlyozta, rövid ceremóniát szeretne, amin nem alszanak be az emberek, „és én sem halok meg abban a szörnyű kényelmetlen cipőben, meg a csávóm sem ásít bele az arcomba.” A videóból kiderült, hogy milyen ruhát szeretne majd a nagy napra.