Elég merész lesz Tóth Andi új tetoválása

Fotó: Instagram/Dancing With The Stars
not image

Hujber Dávid

2021. július 25. - 21:23

Andi testét egyre több és több tetoválás díszíti, és úgy tűnik, hogy ez a folytatásban sem lesz másképp, már most sokkal kevesebb a szabad hely a testén, mint korábban.

Tóth Andi megállíthatatlanul halad előre az új albumával, ami a „Lejtő” címet kapta. A dalai rendkívül népszerűek, az egyik például már a 3 milliós megtekintést is átlépte, méghozzá igen rövid idő alatt, ami hatalmas eredmény.

Az, aki Magyarországon képes egy dalával rövid idő alatt 3 millió megtekintést elérni, egyrészt letett valamit az asztalra, másrészt jövedelmező is lehet a klip. Ez már egy olyan megtekintési szám, ami felett biztosan nem lehet elsiklani.

Ugyanez mondható el Andi karakteréről is, aki imádja a tetoválásokat, többek között a szája alsó részének belső felén is van egy felirat. Egyre több ilyen alkotás kerül fel a bőrére, amik mind fontosabb jelentéssel bírnak.

Keményen odaszólt Tolvai Reni a „nyelvnyújtogatóknak” Instagramon, és egy jó tanácsot is adott

Az X-Faktor-győztes sztár, aki a Dancing with the Stars 2 egyik legnagyobb versenyzője lehet Andrei Mangra oldalán, újabb tetoválásokat tervez. Korábban már jelezte, hogy nem áll meg ennyinél, és most kiderült, hogy mi lehet a következő alkotás.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.