Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Csalók próbáltak pénzt leemelni Tóth Andi számlájáról

Az OTP nevében hívták fel Tóth Andit, de tudta jól, hogy valami nem stimmel, így nem is hagyta magát.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Napi szinten történnek telefonos csalások, és sajnálatos módon sokan bedőlnek ennek, nemcsak az idősebb korosztály. Adott esetben nem kevés pénzt emelhetnek le a számlákról ezekre a gátlástalan csalók.

Mi is futottunk már bele ilyen csalókba, de ha kicsit átgondoljuk a dolgokat, hamar kiderül, hogy átverés az egész. Az ismert embereket sem kerülik el, sőt, mindenki láthatja, hogy mik történnek velük. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Tóth Andinak is sikerült egy ilyen csalóval beszélnie, viszont pillanatok alatt felismerte, hogy valami nem stimmel. Résen volt az énekesnő, amivel nem kevés pénzt, időt és enerigát spórolhatott meg.

Andi szerdán még egy másik ügyben készített videót, most viszont úgy döntött, hogy ezt is megosztja a közönséggel. Jól tette, mert ha ezzel egy embernek is segít, akkor már nagyon megérte.

A híres énekesnő és színésznő, televíziós sztár keresztkérdéseket tett fel a csalónak, aki nem tudta átverni. Ezt követően felhívta az OTP-t, hogy közölje velük a hírt, és kiderült, valóban csalók próbálkoztak. A videót erre a linkre kattintva érhetitek el.