Tropára ment Tóth Andi talpa, és fájdalmasan kerek a fenékformája

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Takács Petra

2022. június 23. - 17:26

Tóth Andi minden kérdés nélkül az egyik legformásabb hazai sztár, ehhez kétség nem férhet, a legújabb fotói is erről árulkodnak.

A Dancing with the Stars második évadának nyertese, aki azelőtt a Sztárban Sztárban vitte majdnem a prímet, nem unatkozik. Ha épp lenne ideje erre, akkor inkább olvas, sorozatokat néz, vagy csak elolvassa a róla megjelent cikkeket.

Számtalan lehetősége van arra, hogy az unatkozás szót még csak ne is használja. Azok, akik ilyen aktív életet élnek, nehezen unatkoznak, ráadásul Andi rengeteget képes dolgozni, így sokszor csak bezuhan az ágyába.

Számtalanszor láthattuk ezt már tőle, amikor éjjel vagy hajnalban hazaért a koncertjeit követően. Úgy döntött, hogy a következő napokat a pihenésnek szenteli, így többek között a hangjára is vigyáz, amit nagyon jól tesz.

Lékai-Kiss Ramóna bikinis fenékformája miatt egy pillanatra mindenki megállt

Rendkívül barna lett a bőrszíne, finoman szólva is lebarnult Horvátországban, ahonnan sorra osztja meg magáról a bikinis fotókat. A rajongók izgatottan várják, mivel áll elő a kedvencük, és most újra itt van.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.