Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Tóth Andi megijedt, hogy esetlegesen elrabolt gyerekek látott

Fotó? Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andival ismét egy nagyon furcsa eset történt, amiről egy videóban számolt be, de szerencsére valószínűleg a másik verzió a valós.

Azok, akik azt gondolják, Tóth Andi folyamatosan maga alatt van, tévednek. Egyáltalán nincs így, de tény, meg kellett hoznia egy döntést, amiről Szikora Róbert, egykori mentora is elmondta a véleményét.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Csepregi Éva is a támogatja a fiatal énekesnőt, és reménykedik abban, hogy visszatér az énekléshez. Zalatnay Saroltának ugyancsak vannak hasonló tapasztalatai, és szintén magasan értékeli Andi tehetségét.

Nagyon sokan vannak, akik imádják őt, de az ember hajlamos a rossz véleményekre figyelni. Andinak nem könnyű, sikerek ide vagy oda, de a következő időszak talán megadja számára azt a fajta szakmai boldogságot, amit érdemel.

Ne feledjük, a Sztárban Sztár zsűritagjáról beszélünk, aki ezen a héten is képernyőre kerül. Egy héttel ezelőtt is szenzációsan nézett ki, és már most várjuk, hogy mit hoz a vasárnap, de biztosan nem fogunk csalódni.

Andi elmesélt egy sztorit, ami most történt vele, miközben az autópályán haladt az új autójával. Furcsán érzi magát, mert két gyerekre lett figyelmes, akik egy csomagtartóból integetnek és kiabálnak. Azon gondolkozott, hogy vajon amiatt kiabálnak és integetnek, mert megismerték, vagy valaki elraboltak őket. Andi videóját a sztoriról erre a linkre kattintva nézhetitek meg.