Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Tóth Andi őrületesen vonzó szettjétől ámulnak a követők és a rajongók (fotók)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi mindig szexi megjelenést kap a Sztárban Sztárban, és ez legutóbb sem volt másképp, ami sokakat meggyőzött.

Kissé hihetetlen, de igaz, még mindig nem volt női győztese a Sztárban Sztárnak, aminek kapcsán Tóth Andi azt mondta, szerinte ennek az a fő oka, hogy egyes nők irigységből leszavazzák a másikat.

Soron kívül Az Újpest szerint kitalált a napokban megjelent Véber György interjú

Andi, aki bejelentette az énekes-pályafutása végét, pár évvel ezelőtt második lett, noha sokak szerint neki kellett volna megnyernie a műsort. Amikor Tina Turnerként lépett színpadra, az egyenesen világklasszis volt.

Valami hasonlót tapasztaltunk egy héttel ezelőtt Gubik Petrától Rúzsa Magdiként. Egészen elképesztő volt az a teljesítmény, amit letett az asztalra az énekeső, aki a kamerákon keresztül üzent Magdinak.

Nemcsak a versenyzők alakulnak át hétről hétre, hanem például Andi is. Mindig valami egészen más stílusban láthatjuk viszont, és a legutóbbi szettje talán az eddigi legjobb volt, amit sokan dicsértek.

Van is miért, mert remekül hozta Andi erős energiáit, és a sötétebb színek különösen jól állnak neki. Jól érezhette magát a bőrében, de a sminkről és a frizuráról se feledkezzünk meg, minden top volt, remek munkát végeztek a szakemberek.