Dollár
428,40 Ft
Euró
423,53 Ft
Font
483,35 Ft
Bitcoin
20,158 $

Tóth Andi talpig sminkben énekelt otthon (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 14. - 12:40

Láthatóan nagyon jól érzi magát a bőrében Tóth Andi, aki hosszú idő után újra szerelmes és párkapcsolatban él.

Tóth Andiról az utóbbi időben kevesebbet hallhattunk, még akkor is, ha nemrég összejött Marics Petivel. Nem sok közös tartalmakat osztanak meg, inkább megélik a pillanatokat, de azt sem lehet mondani, hogy hírzárlatot rendeltek volna el.

Soron kívül Orbán Prágából üzent: az elhibázott brüsszeli szankciós politikát újra kell gondolni

Időről időre elérhetővé tesznek pár közös fotót és videót, aminek a rajongók nagyon tudnak örülni. Ez pedig mindig extra a követők számára, különösen most, hogy két ekkora sztár döntött úgy, hogy megpróbálják együtt.

Egy korábbi posztból már kiderült, hogy Peti kitartó volt, és úgy tűnik, megérte, hiszen mindketten boldogok, vidámak. Andira különösen ráfért egy ilyen időszak, nem kevés nehéz nap, hét és év van mögötte.

Házasodna a gazda: Zsolt gazda dobhatott egy hátast Hajni tökéletes testétől (videó)

Hogy mit hoz az élet közöttük, nem tudjuk, a többség természetesen abban reménykedik, hogy együtt maradnak. Erre minden esély megvan, és hamarosan talán sokkal többet tudhatunk meg a kapcsolatukról.

Andi eddig is szeretett otthon énekelni, most talpig sminkben tette ezt meg, talán egy koncert vagy fotózás előtt. Továbbra is nagyon elfoglalt, bár ez más, mint tavaly, amikor a Dancing with the Stars második évadára tréningezett. A róla készült legújabb éneklős videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.