Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Videók jelentek meg Tóth Andi berlini bulijáról

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi nagyon jól érezte magát a Sloggi berlini eseményén, aminek ő volt az egyik legnagyobb sztárja.

Tóth Andi új életet kezdett, igyekszik maga mögött hagyni a negatív gondolatokat. A Marics Petivel való szakításról csak keveset beszélt, nem tudni, hogy az mennyire viselte meg, de talán később erre a kérdésünkre is választ kaphatunk.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Sokan kíváncsiak lennének Andi érzéseire, miközben Peti kapcsán mostanában igencsak sokat cikkeznek egy új lány miatt. Sőt, a Valmar sztárja emiatt többet szerepel a bulvársajtóban, mint Andi, ami nagy szó.

Nagy szó, mert Andival rendszeresen foglalkoznak a lapok, bármit is csinál. A rendkívüli formának örvendő énekesnő nemrég Berlin felé vette az irányt, hogy részt vegyen egy különleges médiaeseményen.

Meghívást kapott a Sloggi-tól, amire természetesen igent mondott. Kiváltságos helyzetbe került, és büszke lehet arra, hogy a sztárok közül őt is kiválasztották, és természetesen a bulihangulat sem maradhatott el.

Andi komoly sminket választott, és a szettje is nagyon ütősre sikeredett, amit látni fogtok a róla készült videókban. A videókat erre a linkre kattintva érhetitek el, nézhetitek meg, de csak korlátozott ideig, szóval igyekezzetek!