Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,675 $

Tóth Andi övtáskás szettje nagyot megy

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy újabb egyedi és stílusos szettel köszönt be a fiatal énekesnő, aki hamarosan a Sztárban Sztár zsűrijeként lesz látható a TV2-n.

Abszolúte mérföldkő Tóth Andi karrierjében, hogy zsűritag lehet a Sztárban Sztárban, ahol korábban versenyzőként láthattuk. Andi annyit már most megígért, hogy nem fogja elpoénkodni a dolgot, nagyon komolyan veszi a munkát.

Soron kívül Ritka óriáspókot észleltek az ausztráliai Queenslandben

A helyzet egyik különlegessége, hogy Marics Peti szintén zsűritag a műsorban, aki biztos benne, hogy kettejük közül Andi lesz a komolyabb. Mindkét fiatal sztár számára remek lehetőséget jelent az új szerep, ami ismét beindíthat valamit a karrierjükben.

Andi úgy érzi, noha még mindig csak 24 éves, készen áll arra, hogy igazi profikat zsűrizzen, hiszen a Sztárban Sztárban ismert előadók lépnek fel. Nagyon érdekes lesz hallgatni a véleményét, és biztosan találkozhatunk érdekes jelenetekkel.

Magyarország egyik legismertebb énekesnője lassan elköltözik a jelenlegi lakhelyéről, de ez is csak egy újabb újdonság lehet az életében. A divatos szettek sem maradhatnak ki, ismét egy nagyon látványos összeállítással dobta fel ezt a borongós hétfőt.

Andi szereti a saját stílusát, szeret önmaga lenni, és nemigazán foglalkozik azzal, hogy ki és mit gondol róla. Ha kíváncsiak vagytok a legújabb szettjére, akkor csak kattintsatok erre a linkre, és már láthatjátok is.