Clouds
21 Budapest
Dollár
363,77 Ft
Euró
391,50 Ft
Font
439,84 Ft
Bitcoin
23,342 $

Tóth Andi kiült az ablakba egy kicsit énekelni (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Láthattuk már így az énekesnőt, aki szeret odahaza énekelni, és ehhez sokszor nincs másra szüksége, mint a telefonjára.

Idén sokkal kevesebbet láthattuk a képernyőn Tóth Andit, mint 2021-ben, amikor a Dancing with the Stars második évadában szerepelt. Az egy elképesztő év volt számára, hiszen hónapokon át naponta órákat gyakorolt, és olyan szintre küzdötte fel magát, ami ellen nem volt ellenszere a mezőny többi tagjának.

Soron kívül Hosszú távú gázvásárlási megállapodást köt a kormány Azerbajdzsánnal

A harmadik évadban visszatért egy extra produkció erejéig, ami szintén remekül sikerült. Az éve ugyanúgy hajtós volt, még több koncerttel és fellépéssel, így érthető, hogy a végére kissé elfáradt, de ez a siker egyik ára.

Valószínűleg 2023 is nagyon sűrű lesz számára, köszönhetően a töretlen népszerűségének, ráadásul nemrég egy sorozatban is szerepet vállalt. Szóval Andinak néha levegőt is alig van ideje venni, ám összességében jól bírja a nyomást.

Nemrég megtudhattuk, hogy visszatér a Sztárban Sztárban, csak épp zsűritagként, ami egy új szerep lesz számára. Sokan vártak már erre a pillanatra, ami most megadatik, és még különlegesebb lesz mindez Marics Peti miatt, aki ugyancsak zsűritag.

Andi is hangolódik az ünnepekre, és megint kiült az ablakba egy kicsit lazítani. Az éneklés sem maradhatott el, amit erre a linkre kattintva hallgathattok meg, de csak korlátozott ideig, amíg a tartalom nem törlődik magától.