Tóth Andi nem áll le, itt a következő bejelentés

not image

A T-800-as

2021.február.28 - 12:49

Nem sokkal azután, hogy publikálásra került az új klip, Tóth Andi bejelentetett valami fontosat, ami szintén érdekesnek tűnik.

Tóth Andi számára a koronavírus nem sokban változtatott az életén, mivel azelőtt sem dúskált a koncertekben. A Sztárban Sztár a lehető legjobb pillanatban kezdődött el számára, leszámítva azt, hogy azelőtt szakított Szabó Ádámmal.

Szinte az elejétől kezdve sejteni lehetett, hogy az exek ott lesznek a döntőben és rengeteget cikkeztek róluk a sajtó. Többen részben emiatt követték az eseményeket, hogy lássák az egymás elleni csatákat és reakciókat.

Andi és Ádám már egy ideje külön utakon folytatják, miközben folyamatosan dolgoznak a saját dalaikon. Az egykori sztárduó majdnem egyszerre adta ki az új dalát, legutóbb Andi tette ezt meg, amiről mi is beszámoltunk Nektek.

A dal kifejezetten jól sikerült, amit rövid időn belül egy következő követhet, melyről Andi tett bejelentést az Instagram oldalán keresztül. Egy részlet is hallható az új dalból, ami egyelőre készülőben van, de ez is ígéretesnek tűnik.

Teniszruhában mutatta meg tökéletes testét Vajna Timi, aki még táncol is

„Mondom, mi van. Ha * sokan megnézitek a dalt és feliratkoztok a YouTube csatornára, akkor áprilisban már jön is az új dal. Nyomjuk Marcival, szóval gyerünk” – üzent Andi a közönségének, akik között sok utáló is van.