Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,399 $

Tóth Andit nem érdekli mások véleménye

Nyilván van egy szűk réteg, akiket meghallgat, vagy adott esetben hallgat, de a többséget kizárja az élete ezen részéből.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi hosszú évek óta sztár, már gyerekként azzá vált azzal, hogy megnyerte az X-Faktort. Egy ideje viszont a TV2 egyik arca, és olyan visszatérést tudhat maga mögött a színpadon, amit még a rosszakarói is megdicsértek.

Még mindig kiváló hangja van a fiatal énekesnőnek, aki ismét kénytelen volt tisztázni valamit. Sok furcsa cikk és hozzászólás jelent meg róla, így jobbnak látta, ha egy hosszabb videóban mindent tisztáz. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Valahogyan Andi mostanában boldogabbnak, kiegyensúlyozottabbnak tűnik. Nyilván ez nem jelenti azt, hogy új szerelem lenne a levegőben, egyszerűen helyére rakhatott pár dolgot az életében, ami így jobbá vált.

Ennél nincs is fontosabb, és Andi magabiztosan halad előre az új márkájával. A Backoff sikeres, sokan szeretik, és az énekesnő megint csak azt bizonyítja, hogy hinni kell abban, amit igazán akarunk.

Ismét egyértelművé tette, hogy nem érdekli mások véleménye. Számos esetben hallgathatott volna bizonyos véleményekre, melyek nem vitték volna előre. Az erről készült rövid videót erre a linkre kattintva találjátok.