Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Sztárban Sztár a kulisszák mögött Ramival, Tóth Andival és Marics Petivel

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már nagyon készül a Sztárban Sztár új felállása a következő évadra, amiben Tóth Andi és Marics Peti a zsűriben foglal majd helyet.

A TV2 az elmúlt években rengeteg régi-új műsorraj jelentkezett, egy pillanatra sem hagyták unatkozni a nézőiket. Miközben régi klasszikusokat is visszahoztak, folytatódtak a megszokott műsorok a legújabb évadokkal.

Soron kívül Hosszú távú gázvásárlási megállapodást köt a kormány Azerbajdzsánnal

A nézők imádják a tehetségkutatókat, a Sztárban Sztár leszek! tavaly is nagyot ment, mely heteken át szórakoztatta a közönséget, illetve a nézőket. Hamarosan pedig érkezik a Sztárban Sztár 2022-es szezonja, amiben Tóth Andi és Marics Peti visszatér.

A sztárpáros korábban versenyzőként volt jelen a műsorban, de nem ugyanabban az évadban. Most ez is megadatik számukra, ugyanakkor nem versenyzőként kapnak lehetőséget, hanem a zsűriben.

Már ez nagyon izgalmassá teszi a helyzetet, és valószínűleg rengeteg nézőt fognak vonzani a képernyők elé. Andi és Peti sem volt még zsűritag, pláne ebben a felállásban, így ez számukra is egy érdekes kalandnak ígérkezik.

Lékai-Kiss Ramóna közben betekintést adott a kulisszák mögé, hiszen a háttérben már javában zajlanak a munkálatok. Andi és Peti szintén feltűnik a videóban, a hangulat pedig szokásosan remek.

Még több bulvár: Ultraszexi ruhában fotózták Tóth Andit (videó)