Clouds
21 Budapest
Dollár
360,11 Ft
Euró
391,17 Ft
Font
443,46 Ft
Bitcoin
23,206 $

Tóth Andi és Marics Peti szerelmes viccelődése a moziban (videók)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Azok, akik folyamatosan azt próbálják bizonygatni, hogy Tóth Andi és Marics Peti között nem stimmel valami, igencsak tévednek.

Először csak pletyka szinten terjedt el, hogy Tóth Andi és Marics Peti erősen szimpatizálnak egymással. Egymást váltották a meg nem erősített információk, amik erősen megosztották az emberek véleményét.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Voltak, akik csak legyintettek, nem ültek fel a pletykáknak, míg mások nagyon nem akarták, hogy mindez igaz legyen. Többségében szerencsére azok voltak, akik igenis pozitívumként tekintettek a pletykákra.

Később a nagy páros egy videóban erősítette meg a kapcsolatukat, amiről azóta sem tudni sokat. Nemigazán beszélnek róla, így azt sem tudni, pontosan mióta vannak együtt, és hogyan jöttek össze.

Hónapok teltek el azóta, pár tini pedig igencsak túlzásba vitte a dolgot. Petinek is elege lett ezekből a pletykákból, és nincs miért aggódni, mert a nagy duó továbbra is nagyon megvan egymás mellett.

Legutóbb moziban jártak, és több vicces videót is készítettek a film előtt. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, akkor csak kattintsatok erre a linkre, és már élvezhetitek is a show-t, jót nevetett a két énekes.

Még töb bulvár: Vasvári Vivien igazi álomvacsorája Balin, a parttól pár méterre