Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

Videón Tóth Andi és Marics Peti bowlingozása

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi és Marics Peti ezúttal egy aktív programot választottak maguknak, bowlingozni mentek, ami az egyik legjobb kikapcsolódás.

A sztárok gyakorlatilag mindig elfoglaltak, különösen azok a hírességek, akik a zeneiparban dolgoznak. Rengeteg fellépésük van, bár ez függ attól is, hogy mit és mennyi koncertet vállalnak el, mert legyenek akármilyen fiatalok, ők sem szuperhősök.

Soron kívül Január 29.: ilyen időjárás vár ránk vasárnap

Minden fiatal szembesült már azzal, hogy ez közel sem olyan egyszerű, hiába hangzik jól 7-10 fellépés egy héten. A legnagyobbak akár többet is elvállalhatnának, de ezt fizikálisan szinte képtelenség bírni.

A pénz nem minden, így erre is oda kell figyelniük, bár nem panaszkodhatnak, különösen a nyári szezon alatt. Ez az az időszak, amikor a legtöbb alkalommal színpadra lépnek, akár nagy fesztiválokon is.

A sors úgy hozta, hogy Tóth Andi és Marics Peti generációjuk egyik legnépszerűbb képviselői a zeneiparban. Egy ideje közös az életük, és nagyon jól megvannak, bármennyire is egyesek mást sugallnak.

Legutóbb például bowlingozni mentek a barátokkal, és természetesen a videók sem maradhattak el. Ha kíváncsi vagy a csapat közös bowlingozására, akkor csak kattints erre a linkre, és már láthatod is őket.