Ennél erősebb kép nehezen készülhetne Tóth Andiról

Fotó: YouTube/TóthAndi
not image

Takács Petra

2021.június.19 - 10:15

A képet sok mindent sugall, részben azokat a szenvedéseket, amiken át kellett esnie a még mindig nagyon fiatal énekesnőnek.

Tóth Andi bizonyos szempontból egy meg nem értett tehetség, aki nem akar beállni a sorba, továbbra is saját magát akarja adni. Ennek nyilván ára is van, mert a tehetségéhez mérten még mindig nem kapott akkora teret a zeneiparban, mint kellene.

Ő azonban olyan dalokat akar gyártani, amik számára megfelelőek, mert ezzel önmagát adja, és nem vesz fel egy szerepet. Ez még nem jelenti azt, hogy nem lehet sokkal sikeresebb, mert például az új albuma nagyon nagy dobásnak ígérkezik.

Nemrég számolhattunk be a Lejtő című album új daláról, ami Néztek néven fut. Ez a dala is az erősen felkapottak között lehet, már most sokan megdicsérték, és szép lassan a negatív kritikát eltűnnek az oldaláról.

Cikkünk megírásának pillanatában a Néztek közel 37 ezer megtekintésné járt, de lesz ez ennél sokkal több is. A like-ok száma is beszédes, több mint 3 200 like futott be a klipre, míg a dislike mindössze 116.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.