Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

Tóth Andiék megmutatták a nemrég született kiskutyájukat? (videók)

Fotó: TV2
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A videót elnézve, nem olyan rég láthatta meg a napvilágot a kiskutya, aki hamarosan sokkal nagyobb lesz.

Tóth Andi egyre többet és többet mosolyog, mely jól jelzi, hogy boldog párkapcsolatban él. Szüksége volt már arra, hogy egy igazán stabil kapcsolatban élje az életét, és erre a húszas évei közepéig kellett várnia.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Addig átesett egy-két csalódáson és nehéz időszakon, de ennek vége. Marics Peti sokat segíthet neki a stabilitásban, aki ugyancsak ünnepelt sztár idehaza, és szintén az egyik legnépszerűbb előadó.

Nem mellesleg hamarosan együtt fognak zsűrizni a Sztárban Sztár legújabb évadában. Pár nappal ezelőtt azt is megtudhattuk, hogy kik alkotják a 12 főből álló mezőnyt, benne Valkusz Milánnal, aki Peti zenésztársa és egyik legjobb barátja.

Még arra is fény derült, hogy Andi és Peti szorosabbra fűzték a kapcsolatukat, melynek részeként az énekesnő elköltözött a korábbi otthonából. Egy ideje tudhattuk, hogy egy kutya is érkezett az életébe, akit megmutatott a követőknek.

Legalábbis erősen valószínű, hogy a videóban szereplő kiskutya az a kedvenc, akiről korábban Andi említést tett. Egy rottweilerre esett a választásuk, aki még nagyon pici, tele élettel és játékossággal. A róla készült videót erre a linkre kattintva érhetitek el, korlátozott ideig. Peti szintén készített egy videót a kutyusról, amit itt nézhettek meg.