Dollár
428,40 Ft
Euró
423,53 Ft
Font
483,35 Ft
Bitcoin
20,158 $

Brutál kemény lett Tóth Andi (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 20. - 10:04

Ha megnézzük a korábbi videóit, tisztán láthatjuk, hogy milyen sokat fejlődött az évek alatt, az ütései messze pontosabbak, erősebbek és tisztábbak.

Tóth Andi továbbra is az egyik legfiatalabb sztár idehaza, aki még gyerekként nyerte meg az X-Faktort. Már akkor tudni lehetett, hogy egy nagyon más élet vár rá, mint amit addig a pontig élt odahaza.

Soron kívül Orbán Prágából üzent: az elhibázott brüsszeli szankciós politikát újra kell gondolni

Felköltözött Budapestre, majd jöhetett az új élet, ami számos kihívást, rossz időt hozott. Rengeteg bántás, fájdalom és csalódás érte a fiatal énekesnőt, és nyilván ezek a dolgok mind hatással voltak rá.

Az évek múlásával sokat erősödött lelkileg, illetve testileg is, mert elkezdett keményen edzeni. Többek között önvédelmet is tanul, és mint azt láthatjuk a róla készült videókon, nagyon kemény nő vált belőle.

Elismerésünk, hogy a sok koncert és elfoglaltsága mellett is ennyi időt és energiát áldoz az edzésekre. Ugyanakkor megvan ennek is a hatása, rengeteget fejlődött, az ütései is sokkal erősebbek lehetnek.

Nyerő Páros: Muri Enikő interjú közben állt fel párja volt feleségének közös képei miatt (videó)

Legutóbb is odalent volt, egy ketrecben edzett, ahol akár versenyeket is rendezhetnek. Arról nincs szó, hogy Andiból ketrecharcos lesz, de tény, nagyon sokat keményedett, amit erre a linkre kattintva is láthattok.