Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Tóth Andi hasizma több mint beszédes

Fotó: TV2
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyszerű formának örvend a Sztárban Sztár zsűritagja, aki hamarosan ismét átalakul, már nem kell sokat várnunk rá.

Tóth Andi az előző hétvégén is nagyot ment az új szettjével a Sztárban Sztárban, de a kritikák sem maradtak el. Vannak ugyanis, akik szerint ez már túl sok, ám a többség abszolúte elégedett az énekesnő megjelenésével.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Marics Peti szerint néha talán túl sok látszik a barátnőjéből, de ez még pont belefér. Papp Szabit is megkérdezték erről, aki nagyon pozitívan és elismerően nyilatkozott Andi kinézetéről, és azokról a szettekről, amiket visel.

Hamarosan kiderül, hogy erre a hétvégére mit talált ki a stáb, de valószínűleg ezúttal sem fogunk csalódni. Nem beszélve arról, hogy ez már a negyedik élő adás lesz, tehát egyre csak élesedik a küzdelem a sztárok között.

Andi mindig is remek formában volt, és mióta rátalált a sport szeretetére, ez még inkább igaz. Lehengerlő vonalakkal rendelkezik, és sokan szeretnének rá hasonlítani, de nyilván ez nem ilyen egyszerű.

Egy biztos, nem lesz gondja a nyári formával, csak meg kell nézni a róla készült új videót. Ha kíváncsi vagy Andi jelenlegi formájára, még a hétvégi nagy show előtt, akkor csak kattintsatok erre a linkre.