Clouds
21 Budapest
Dollár
353,06 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
434,46 Ft
Bitcoin
27,590 $

Élete formájában fotózták a rendkívül vonzó Tóth Andit

Fotó: TV2
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi nagyon nagy formában vág neki élete egyik legizgalmasabb kihívásának, miután elfogadta a TV2 felkérését.

Tóth Andi nagyon fiatalon, gyerekként csöppent bele a viharos és kiszámíthatatlan zeneiparba, ami sokat változott az évek alatt. Rengetegen irigyelték emiatt, ugyanakkor nem egy nehéz időszakot kellett átvészelnie.

Soron kívül Fontos üzenetet küldött a NAV az adózással kapcsolatban

Erős túlzással igazán csak a 20-as évei első felében tudott megérkezni oda, ahová várták a tehetsége alapján az albumával, ami hatalmas durranás lett. Érezhetően több koncertet adott, ami nyilván fizikailag is sokat kivett belőle, de élvezte és kitartott.

Közben több műsorban is szerepelt a TV2-nél, a Dancing with the Starsban például bizonyította, hogy profi táncosként is nagy karrier várhatott volna rá. Egészen elképesztő teljesítményt nyújtott Andrei Mangrával, és megérdemelten nyerték meg a második évadot.

Andi most élete első zsűritagságára készül a Sztárban Sztárban, ami kapcsán tisztázta, szigorú lesz. Valószínűleg a fiatal énekesnő lesz a legszigorúbb, miközben Marics Peti, a szerelme is ott lesz mellette.

A szintén énekessztár szerint nem kérdés, hogy ki lesz a komolyabb kettejük közül a műsorban. Már nem kell sokat várnunk, hiszen február 19-től beindul az őrület, és rövidesen azt is megtudhatjuk, kik az énekesek.

Andi, aki ismét költözés előtt áll, egy nagyon szexi és vadító szettben tudatta a dátumot. A tökéletes formája csak rátesz egy lapáttal, és már most kíváncsiak vagyunk, milyen szetteket fog kapni az élő adásokra.