Tóth Andi rendesen berúgta az ajtót ezzel a mega-szexi szettjével

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Takács Petra

2021.július.22 - 04:41

Miközben vannak, akik igyekeznek megfejteni Tóth Andi karakterét, vagy azt gondolják, hogy rossz úton halad előre, az énekesnő csak élvezi az életet.

Időről időre belefutunk olyan véleményekbe, amik folyamatosan beállítják valamilyennek Andit, noha egyáltalán nem ismerik. Ezek után az ítélkezés még inkább furcsább lehet, független attól, hogy egy közszereplőről beszélünk.

Andi egy nagyon érdekes, impulzív és változatos karakter, mint azt láthattuk a Sztárban Sztár ideje alatt is, amivel igen magasra helyezte a lécet. Azokban a hónapokban nem sok kritikát kapott, leszámítva a Szabó Ádámmal való kapcsolatát.

Részben a szakításukról is szólt a műsor, az emberek jókat csámcsogtak a sztorikon, de ez már lecsengett. Igaz, elég nehezen csengett le a dolog, de már a bulvármédia sem foglalkozik a témával, másra koncentrálnak.

Két Exatlon-bajnok is egyedülálló lett

Andi természetesen mindig középpontban van, mert egy nagyon feltűnő személyiség, aki mellett csak úgy izzik a környezet. Miután kiderült, hogy ő is elindul a Dancing with the Starsban, ráadásul Andrei Mangra mellett fog táncolni, az emberek ismét felkapták a fejüket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.