Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Tóth Andinak jót tesz a tánc, még szexibb, mint ezelőtt bármikor

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 13. - 04:41

Valószínűleg Tóth Andi is tovább fog formásodni az intenzív táncórák miatt, amiket a Dancing with the Stars miatt vesz Andrei Mangrától.

Hamarosan útjára indítják a Dancing with the Stars második évadát, ami az év egyik legnagyobb show-ja lesz, és nem kell csodálkoznunk azon, ha felül fogja múlni az első szezon nagy sikereit. Elég ránéznünk a mezőnyre, ami még erősebb, még látványosabb, köszönhetően a TV2 munkájának.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Önmagában már az, hogy Andi is elfogadta a felkérést, hatalmas médiavisszhangot ad a műsornak, és ő is csak a jéghegy csúcsa, számtalan nagyon nagy és váratlan név van ott a mezőnyben. Minden okunk megvan arra, hogy dörzsöljük a tenyerünket.

Izgatottan várjuk a kezdést, és ha most tippelnünk kellene, Andit biztos döntősnek mondanánk Andrei oldalán, a duójuk rettentő erősnek tűnik, mindkét sztár mögött igen komoly rajongói bázis áll, szóval minden adott.

Hatalmas bejelentés Vajna Timitől, ő a szerelme, és ott van a különleges gyűrű az ujján

Ez egyúttal azt is jelentheti, hogy a fiatal énekesnő hónapokon át fog minden nap órákat gyakorolni a színpadi produkcióira, így formásabb lesz, mint valaha, ami már most látszódik rajta. Egy budapesti médiaeseményen járt, ahol fellépőként jelent meg.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.