Clouds
21 Budapest
Dollár
367,50 Ft
Euró
394,61 Ft
Font
442,31 Ft
Bitcoin
22,871 $

Tóth Andi télen is fagyizik

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi nagyon szereti a fagyit, télen sem akarja kihagyni a lehetőséget, és azt kell mondjuk, meg is kívántuk az édességet.

Tóth Andi minimális lépésre van attól, hogy 415 ezer követőt tudhasson a neve mellett az Instagram oldalán. Ez várhatóan később a félmilliót is el fogja érni, jó esély lehet arra, hogy már 2023-ban meglesz a mérföldkő.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Többek között amiatt is, mert Andi megint szerepet kapott a TV2 egyik legnagyobb produkciójában, így heteken át ott lesz képernyőn, akárcsak 2021-ben. Akkora Dancing with the Starsban tarolt, míg azelőtt a Sztárban Sztárban jutott be a döntőbe.

Most visszatér a Sztárban Sztárban, immáron zsűriként, ami egy igen érdekes kihívás számára. Nagyon sokan várták már ezt a lehetőséget, ami amiatt is különleges, mert Marics Peti is csatlakozik a csapathoz.

Andi és Peti egy ideje együtt vannak, nagy közöttük a szerelem, a rajongók pedig odavannak értük. Ez egyértelműen egy hosszú távú kapcsolatnak ígérkezik, és jól megszűrik a tartalmakat, amik kimennek róluk, nincs velük tele a sajtó.

Andi a topformája ellenére szereti az édességeket, a fagyi sem maradhatott ki! A Burger King édességét választotta, és azt kell mondjuk, abszolúte beindította az édesség iránti vágyunkat, szóval gyorsan keresünk is valamilyen csokit!

Még több bulvár: Tóth Gabiék már nagyon hangolódnak az ünnepekre (fotók)