Clouds
21 Budapest
Dollár
344,80 Ft
Euró
371,07 Ft
Font
431,88 Ft
Bitcoin
26,768 $

Keményeket üt Tóth Andi, nem viccel (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Továbbra sem viccel Tóth Andi, kemény ütései vannak, jobban mondva, egyre keményebbek, és ez a formáján is meglátszik.

Tóth Andi gyakorlatilag mindenben tehetséges, bármibe is fogjon bele. Ezt többek között a Dancing with the Starsban is bizonyította, ahol pillanatok alatt profi szintre emelkedett, elképesztő volt.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Mindenki tudta, hogy képtelenség lesz felérni a szintjére, akármekkora előnyt is adjon Andi. Gyakorlatilag már az első élő show-ra olyan tudással rendelkezett, mint sokan mások évek alatt sem.

Rendkívül ráérzett a versenyzésre, és imádta, mert hasonlóban még nem volt része. Nemrég pedig zsűriként mutathatta meg, mire képes, amivel ugyancsak élete egyik nagy álma teljesülhetett, bár nem ment minden simán.

Nehéz időszak volt ez számára, többek között az őt ért támadások miatt is. Marics Petivel szakított, kiadta az új albumát, és továbbra sem koncertezik, de ez még nem jelenti azt, hogy nem is fog.

Andi visszatért a bokszhoz, keményeket üt, sokkal keményebbeket, mint pár évvel ezelőtt. Rengeteget fejlődött, és akár egy bokszkarrierbe is belefoghatna, miközben még mindig csak a 20-as éveiben jár. Ha kíváncsi vagy Andi új bokszedzéses videójára, akkor csak kattints erre a linkre.