Clouds
21 Budapest
Dollár
359,20 Ft
Euró
390,54 Ft
Font
444,73 Ft
Bitcoin
23,928 $

Mióta itt jártál:

Videón Tóth Andi atomkemény ütése egy bokszgép ellen

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Több férfi is megirigyelné ezt az erőt, amit Tóth Andi produkált, finoman jelezvén, hogy bőven van benne power.

Tóth Andi már számtalanszor bizonyította, hogy egyszerre törékeny és rendkívül kemény nő. Rendesen megedzette az élet, gyakorlatilag a gyerekkorától kezdődően, és olyan időszakokon ment keresztül, amiken nem szabadott volna.

Soron kívül Egyre több a halálos gombafertőzés, de zombiapokalipszistől nem kell tartani

Ezek a bántások, rossz tapasztalatok csak keményebbé tették, de nyilván el tudott volna tekinteni tőlük, ha lehetséges lett volna. Az ember mindig tanul, az élete végéig ezt teszi, és időről időre csalódik.

Odabent azonban mindig megvan a lehetősége, hogy megtalálja a békét, és változtasson a dolgokon. Andi szeret sportolni, és nem egyszer láthattunk már videókat róla bokszolás közben, ami szintén jól megy neki.

Bármibe is kezd, hamar felveszi a tempót és rendesen odateszi magát. A Dancing with the Stars második évadának győztesében bőven van erő, és az sem okoz számára gondot, hogy bevigyen egy nagy erejű ütést egy bokszgépnek.

Marics Peti egészen közelről tapasztalhatta meg, mekkora erő van a kedvesében, aki magas pontszámot ért el az ütésével. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg, ami fogalmazzunk úgy, önmagáért beszél.