Totem: ez most nagyon meredek lesz, látnotok kell (videó)

Fotó: Instagram/TV2
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 10. - 19:17

A mai adás többek között Szabó Dóri tűrőképességeinek határát is meghaladja az egyik kihívással, ami egyszerre jelent félelmet, és adrenalinlöketet.

Az ember azt gondolná, hogy nem lehet ezt már tovább fokozni, majd jönnek az újabb előzetesek, és rájövünk, a TV2 stábjának még mindig van pár meglepetése a legnagyobb fináléig. El sem tudjuk képzelni, mi lesz az utolsó feladat, ami eldönti, ki nyeri meg a Totemet.

Nem vagyunk messze ettől, innentől kezdve begyorsulnak az események, és noha hamarosan elköszönünk a TV2 új produkciójától, sorban állnak az újabbak, kezdve a Dancing with the Stars új évadával.

A DWS 2 csak hab a tortán, sok újdonsággal várja a csatorna a nézőit, ám most még maradjunk a Totemnél, ahol továbbra is nagy a harc. Jelen állás szerint a Szarvasok darabokban vannak, addig a Farkasok talán soha nem voltak ennyire egyben, mint most.

Palvin Barbinak még ez a frizura is szenzációsan áll, tökéletes szépség

Stohl beszállása jelentett némi dimenziókilengést, majd szép lassan minden visszaállt a helyére, és a színészlegenda is farkassá vált. Rá is nagy kihívások várnak, elsősorban fizikális szinten, amiből már bőven volt része.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.