Totem: rendesen osztják a nézők Hamvai PG-t, többen „pezsgőt bontottak” a kiesésekor

Fotó: Instagram/Totem TV2
not image

Takács Petra

2021. szeptember 10. - 23:22

Sokan örültek annak, hogy a híres DJ már nem tagja a Totem mezőnyének, míg Bogi a taktikájának köszönhetően versenyben maradt.

Az ember csak kapkodta a fejét, sorra jöttek a fordulatok a Totemban. Egyáltalán nem számíthattunk hasonlóra, mert alapesetben Hamvai PG Bogit hívta volna ki, akivel finoman szólva sem jó a kapcsolata, ami a háttérműsorból is kiderült.

Drámai pillanatokat hozott a párbaj, amikor Bogi közölte, mégis megtalálta az arany nyílvesszőt, és övé a védettség. Ezek után Leo és Hamvai PG is csak annyit tudott tenni, hogy mondták a magukét, bár az Oczella lányoknak sem tetszett a dolog.

Már csak amiatt sem, mert Krisztit jelölte ellenfeléül a DJ, mondván, hogy ő a legjobb nyilas, noha Gábor nála is jobb. Összességében ez is nagyon furcsa volt, de végül Hamvai PG esett ki, aminek sokan örültek.

A közösségi médiában születtek durvább kommenteket is, inkább azokat nem idéznénk, bár ezek sem arról szólnak, hogy milyen kár, hogy Peti már nincs versenyben, aki heteken át sérülten versenyzett, és sokszor Bogi ápolta őt, akinek a végén keményen odaszúrt a búcsúbeszédekor.

„Véégreeee!!! Remélem Leo lesz a következő, a viselkedésük kritikán aluli.”

„Itt volt az ideje, hogy a kiöregedett dj is hazamenjen… Megkavarta a sz*rt, aztán lelépett, gratula!”

„Én meg nem! Mire volt jó, csak kavart, meg hátráltatott mindenkit!”

„Valamint, ahogy egy nővel beszel, az felháborító! Nagy csalódás!”

„Óriási csalódás, egy ismert, kedvelt Dj így viselkedik, én innentől meg a zenéit sem hallgatom!! Ez nem méltó viselkedés!”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.