Totem: Csősz Bogi nagy vallomása, emiatt történt

Fotó: Instagram/TV2
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 16. - 14:16

Csősz Boglárka nagyon őszintén beszélt az érzéseiről, és nem esett nehézére kiesni, mert már inkább a családjával szeretett volna lenni.

Bogi élete egyik legnagyobb kalandján vett részt a Totemben, és tovább jutott, mint azt sokan gondolták volna. Keményen küzdött, igyekezett beilleszkedni, de nem járt sikerrel, elég hamar kiközösítették.

Ez mentálisan is negatív hatással volt rá, és így versenyezni nem könnyű, nagyon nem. A TOP-3 előtt íjpárbaj döntött arról, hogy ki az a két versenyző, akinek távoznia kell. Nem várt TOP-3 állt össze, miután a nagy esélyes Gábor is kiesett.

A másik kieső Bogi volt, aki elsírta magát, és ez igen ritka pillanat nála. „Igazából nagyon sokat tanultam a csapatjátékról, viszont egy dolgot megtanultam magamról, ha azt érzem, hogy nem erős mindenkiben a vágy, hogy az egész csapat együtt legyen, akkor elengedem, és elengedtem.”

Totem: Stohl András olyasvalamit tett le az asztalra, amire szavak nincsenek

„Most végre láttok sírni… Rengeteget tanultam arról, hogyan lehet jobban kommunikálni egymással.” – vallott őszintén Bogi a könnyeivel küszködve, majd Gábor átölelte, ő is meghatódott ezen.