Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,754 $

Török Livi tüzes dekoltázsa a kondiból

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Török Livi dekoltázsa az egyik legvonzóbb a hírességek között, és a konditeremben is odafigyel a részletekre.

Török Livi nevét az elmúlt időszakban azok is megismerhették, akik korábban nemigen tudták, kiről van szó. Az Exatlon Hungary egykori versenyzője nagyon aktív volt az afrikai utazása alatt, és csak úgy repkedtek a szexi fotók róla.

Soron kívül Akár lakáshitel törlesztésre is alkalmas lehet az egészségpénztári befizetés

Rengetegen irigykednek a formájára, ami mögött kemény munka van, és a bikini sem véletlenül áll rajta ilyen szexin. Lenyűgözőek a vonalai, többek között a boksz miatt is, ami továbbra is nagy szerelem nála.

Emellett nem mondott le az aktív edzésekről sem, igyekszik a lehető leghitelesebb maradni, mely ugyancsak fontos a szakmában. Livi együtt lélegzik a sporttal, és mindent megtesz azért, hogy többet hozzon ki magából.

Az évek alatt mindig más és más formákat villantott, amikért odavoltak a követők. Valószínűleg ezen a nyáron is látványos lesz a formája, amiből már kaphattunk egy kis ízelítőt a nyaralása során.

Livi az edzőteremben is magasra teszi a lécet, ha megjelenésről van szó, szintén. Ha kíváncsiak vagytok az Exatlon sztárjának legutóbbi nagyon erős szettjére és vonzó dekoltázsára, akkor kattintsatok erre a linkre.