Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Egészen lehengerlő formában van Exatlon-Livi

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Emellett szokásához híven fontos gondolatokat fogalmazott meg, ezúttal a táplálkozással kapcsolatban, ami mindennek az alapja.

Edzhetünk napi öt órát is, ha a táplálkozásunk nem ideális, sok edzést dobunk ki az ablakon. Sok kis apróságon múlik, hogyan is áll össze az a forma, amire igazán vágyunk, ami tartható.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Van egy-két forma, ami hosszú távon nem tartható, de egy hasonló szintet képesek vagyunk megütni állandó jelleggel, ha a tükörrel szemben állunk. Ehhez viszont tökéletes táplálkozásra van szükség, és nem kell félnünk tőle.

Török Livi nemcsak kiváló sportoló, hanem egy olyan szakember is, aki képes elmélyülni az étkezés rejtelmeiben. Ő is tudja, hogy ebben rejlik a kulcs, és ez jól látható az aktuális formáján.

„Így az év elejével mindig eljön az az időszak, mikor megfogadjuk, ez az év más lesz, idén odafigyelünk az edzésre és a kajára. Megtelnek az edzőtermek, ami nekem boldogsággal tölti el a szívem, mert jó látni, ahogy megteszi valaki az első lépést önmagáért.” – írta a hosszabb posztjában mosolygósan Livi.

Curtis egy egészen fullos coupé Mercedesszel jelent meg, komoly a verda

„Na és ilyenkor jön sok önjelölt dietetikus, vagy hiper-szuper edző, hogy pár tízezer forintért ír nekünk egy “személyre szabott” étrendet, amitől 2 hét alatt lefogyunk, és esetleg még össze is állít hozzá egy edzést, ami vagy működik, vagy nem…”

Lapozó: 1 2