Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

Sokan irigykednek az Exatlon Hungary versenyzőjének szenzációs formájára

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Török Livi nagyon nagy formában van, ugyanakkor megtudhattuk, hogy már gyerekként is sok mindenről kellett lemondania.

Emiatt megfogadta, egy nap megteremti magának azt az életet, ami nem nélkülözéssel teli, miközben megteheti és megveheti azt, amit szívből szeretne. Ugyan részleteket nem tudhatunk a korábbi nehéz időszakairól, sokan tudják, hogy mit jelent nélkülözni.

Soron kívül Január 29.: ilyen időjárás vár ránk vasárnap

„Olyan sok mindenről kellett lemondanom gyerekként és fiatalon, hogy megfogadtam magamnak, egyszer megteremtem majd azt az életet, ami nem nélkülözéssel teli, amiben megtehetem és megvehetem azt, amit szívből szeretnék.” – jelentkezett a legújabb posztjában Livi.

Livi, aki nagyon nagy formában érezheti magát, rengeteg harcon van túl, és az élete során sokszor borultak fel a dolgok. Volt, amikor a nulláról kellett nekivágnia az újabb kihívásoknak, ugyanakkor megtanulta, nincs olyan helyzet, amiből ne lehetne felállnia.

„Rengeteg harcon vagyok túl azóta, sokszor borult már fel minden, és kellett a nulláról kezdenem, de pont emiatt tanultam meg azt, hogy soha nincs olyan helyzet, amiből ne lehetne felállni.” – árulta el a mélyebb bejegyzésében Livi, akire sokan irigykednek, többek között a vonzó vonalai miatt.

„Lassan kezdek eljutni oda, hogy tényleg sikerült felépíteni egy csodálatos életet, de a mai napig nagyon nehezen megy, ha le kell mondanom valamiről. Az egyetlen dolog ami segít, az a hála.” – tette hozzá az Exatlon Hungary korábbi versenyzője.

„Ha nem azt nézem, hogy mi az amit nem kaphatok meg, hanem azt, hogy mi az, ami már az enyém. Bár a rohanó hétköznapokban képes vagyok megfeledkezni erről, gyakran igyekszem emlékeztetni rá magam, hogy hálát adjak.”