Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Így kerekíti a fenekét és a combjait Török Livi 70 kilóval (videó)

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Török Livi nem veszi félvárról az edzéseket, nagyon is keményen áll neki a programjainak, aminek látható jelei vannak.

Az elmúlt időszakban sok új követőt gyűjthetett Török Livi, az Exatlon Hungary korábbi versenyzője, akit több mint két évvel ezelőtt ismerhetett meg Magyarország. Rengetegen drukkoltak neki, és ez a követők számából is látszik.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Az egyik legnépszerűbb versenyzője volt a műsornak, mialatt ezrek döntöttek úgy, hogy a követőik lesznek. A népszerűsége azóta sem csökkent, hiszen lassan 45 ezren vannak az oldalán, és nem kevés like-okat kap.

Ezt nem sok kihívó mondhatja el magáról az Exatlonból, és nyilván Livi megjelenése is felkelti az emberek érdeklődését. Nem is oly rég Afrika felé vette az irányt, és egy igazi álomhelyen nyaralt, ami élete egyik legnagyobb élménye lehetett.

Sorra osztotta meg magáról a vonzó fotókat, nem volt hiány belőlük. Az irigykedő hozzászólások sem maradhattak el a közösségi médiás platformokon, de Livi nagyon is büszke lehet arra, amit elért.

Igyekszik erős maradni, növelni a tétet, most például 70 kilóval guggolt, amivel rátett egy lapáttal. Ha kíváncsi vagy a videóra, hogyan is formálja tovább a fenekét és a combjait, akkor kattints erre a linkre.