Dollár
425,57 Ft
Euró
422,46 Ft
Font
484,70 Ft
Bitcoin
20,121 $

Török Livi dekoltázsától még a szőlő is édesebb (fotók)

Fotó: Instagram/Török Lívia
not image

Takács Petra

2022. május 18. - 01:05

Török Livi nemrég még Görögországban nyaralt a szerelmével, most pedig visszatért a valóságba, és amit legutóbb csinált, az felért egy komoly edzéssel.

Livi és párja nagyon szép napokat tölthettek el Korfu szigetén, ahol különleges élményekben volt részük. Kicsit ki tudtak szakadni a hétköznapokból, és kizárólag egymásra koncentrálhattak, félretéve a munkát.

Soron kívül Varga Mihály: 300 milliárd forintot kaphat Magyarország az EU-tól energiabiztonságra 

Az elmúlt hétvégén már a szőlősben barnult Livi, és nem keveset dolgozott. Úgy döntöttek, hogy ők maguk munkálják meg a szőlőt, ami igazán kemény feladat, és a nagy melegben Livi természetesen nem bundában volt.

„Ha nem barnultam volna eleget Korfun, akkor barnultam hétvégén a szőlőben. Tavasszal, mikor írtam, hogy úgy döntöttük, mi munkáljuk majd a szőlőt tudtam, hogy jó nagy fába vágtuk a fejszénket, de most hétvégén bizonyosodott be, mekkorába.” – írta boldogan Livi a posztjában.

Schobert Norbi bejelentette, a legkisebb kisfia is elindult a fittség útján (fotóval)

„Pár hétig kimaradt a fűnyírás, és esedékes lett a sorok (24 sor, leírni is fáj) kikapálása is, ami lehetetlen küldetésének tűnt, de 2 napi munka és sok vízhólyag árán, de sikerült. Nagyon jó érzés volt végig nézni a birtokon, miután végeztünk.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.