Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Forró dekoltázzsal várta 2023-at az Exatlon Hungary szexi versenyzője

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem is lehet kérdés, hogy Török Livi az egyik legvonzóbb versenyzője az Exatlon Hungary-nek, aki még a harmadik évadban szerepelt, és nem is akárhogyan.

Mai napig tisztán emlékszünk arra a bizonyos párbajára Buzás Dóri ellen, aminek a végén ugyan nem ő nyert, egyértelműen megérdemelte volna a győzelmet. Dórit szinte végig az egyik legjobbnak tartották, ám Livi sorra utasította maga mögé a csapattársát a párbajon.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Egyetlen egy csillaga sem volt, míg Dóriért szinte mindent feláldoztak. Sok nézőnek nem tetszett, amit akkor tettek Livivel szemben, aki végül emelt fővel távozhatott, és azóta még boldogabb életet él.

Eljegyezték, tavaly megtartották a nagy esküvőt, miközben vidékre költöztek. A bokszedző folytatja a munkáját, nagyon szeret emberekkel foglalkozni, és közben igyekszik minél többet kihozni magából.

A szexi és formás vonalai önmagukért beszélnek, erős, amit letett az asztalra az évek alatt. A 2022-es év számára is emlékezetes volt, főleg magánéleti szinten, és lassan már 45 ezer követője van az Instagramon.

„Viszlát 2022, életem egyik legmeghatározóbb éve.” – írta a posztjában Livi, aki nagyon boldog és elégedett. A szilveszteri szettje pedig ismét jó választás volt, és még a tüzes dekoltázsa is megvillant.

Még több bulvár: Vajna Timi sejtelmes szerelmes fotója a párjával szilveszterkor