Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,018 $

Nagy céljai vannak az idei évre az Exatlon Hungary sztárjának

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Török Livi reméli, hogy idén is sok új embert taníthat meg bokszolni, miközben a saját egészségét és boldogságát is sikerül megtartania.

Török Livi szinte mindig mozgásban van, sokat tesz azért, hogy az emberek egészségesebben éljenek, illetve megtanuljanak bokszolni. Bokszedzőként fontos hivatást választott, emberekkel foglalkozik, akik bizalmat szavaznak neki.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Az Exatlon Hungary egykori versenyzője, akit lassan már 44 ezren követnek az Instagramon, nagy célokkal vágott neki a 2023-as évnek. Ha valaki, akkor ő biztosan meg tudja valósítani ezeket a célokat, melyekről hamarosan talán többet tudhatunk meg.

„Nekem a boldogság egyik legfontosabb alapja az egészség. Ahhoz pedig, hogy testileg és lelkileg is egészséges tudjak lenni, a mindennapjaim része a sport.” – jelentkezett a legújabb posztjában Livi.

„Ezért is a hivatásom az edzői pálya, mert szeretném, ha minél több emberrel meg tudnám szerettetni a mozgást és az ökölvívást. Olyan sokat adott nekem ez a sport.” – folytatta a bejegyzésében az Exatlon Hungary korábbi versenyzője.

„Nagy céljaim vannak az idei évre, remélem idén is sok új embert taníthatok majd meg boxolni, és mindemellett a saját egészségem és boldogságom is sikerül megtartani! A szett pedig @drkdorko” – fejezte be sorait.

Még több bulvár: Tolvai Reni szombat éjjel is kondizott (fotóval)