Tömegverekedés tört ki a nyílt utcán Miskolcon – videó

Fotó: police.hu
not image

Kornis Vivien

2021. október 14. - 08:44

Ugyanazon a napon tört ki tömegverekedés Miskolcon, amikor két férfi berúgta egy cukrászda ajtaját, miután kidobták őket onnan – mindkét esetről felvétel készült.

Többen egymásnak estek Miskolc belvárosában a nyílt utcán, melyet egy térfigyelő kamera is rögzített. A felvételeken látható, hogy először egy fehér felsőrészt viselő férfi támad rá egy másikra, majd amikor a támadó a földre zuhan, egy újabb férfi csatlakozik be a verekedésbe, és fejbe rúgja a fehér pulóveres férfit.

Ekkor újabb emberek kapcsolódnak be a dulakodásba, verekedésbe. A jelenetet a Miskolci Önkormányzat Rendészeti Osztályának munkatársai is látták, akik azonnal a helyszínre riasztották a járőröket – számolt be a Tények.

A videón látható, hogy a verekedés befejeztével sem csillapodnak a kedélyek, és hamarosan újból tettlegességig fajul a helyzet. Ekkor azonban már a járőrök is megérkeznek a helyszínre, akik falhoz állították a verekedőket, majd átadták őket a miskolci rendőröknek.

Ugyanezen a napon, szintén Miskolcon egy cukrászda ablakát és ajtaját törte be két férfi, miután kidobták őket onnan. A Miskolci Önkormányzat Rendészeti Osztályának munkatársai ezt az esetet is észlelték, és azonnal jelezték a járőröknek.