Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,754 $

Mióta itt jártál:

Tömegbe hajtott egy autós a Hungária körúton

TÉMÁK:
#Baleset #Budapest
Fotó: Unsplash
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében történt a baleset, melynek kapcsán egy elgázolt személy is megszólalt.

Újabb baleset történt Budapesten, ezúttal a Hungária körúton, kedd reggel. Egy autós a tömegbe hajtott a kereszteződésben, ami után mentők és rendőrök siettek a helyszínre, hogy mihamarabb segítséget nyújtsanak.

A Bors beszámolója szerint a szemtanúk azt mondták, több embert elgázolt az autós, sérültekről egyelőre nincs információ. „A szemtanúk is találgatják, hogy vajon rosszul lett-e a sofőr, vagy szándékosan gázolt a tömegbe.”- írja a Bors a cikkében.

Az egyik érintett, Katalin a Borsnak azt mondta, 8 óra 10 perckor történt az eset, miközben a zebránál várakoztak. Hirtelen azt vették észre, hogy egymás hegyén-hátán borulnak az emberek, miközben egy fekete színű autó elgázolta őket.

„Elkezdtünk felállni és mindenki kérdezte, hogy ki milyen sérülést szenvedett.” Katalin úgy tudja, senki sem szenvedett komoly sérülést, egyedül egy fiú panaszkodott térdfájdalmakra, míg a sofőrt mentőautóba ültették.