18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kilencemeletes tömbházból esett rá egy BMW tetejére, túlélte a zuhanást

Twitter/Milton Brown
not image

Kulcsár Péter

2021. október 10. - 14:05

Kiesett egy férfi az egyik Jersey City-ben található tömbház kilencedik emeletéről, csodával határos módon azonban könnyű sérülésekkel megúszta az incidenst.

A 31 éves férfi csütörtök délelőtt szó szerint újjászületett, hiszen maradandó szervi és végtagsérülések nélkül élte túl az óriási erejű zuhanást, ami szinte mindig halálos végkimenetellel szokott végződni.

A férfi szerencséje az volt, hogy a járdán parkoló BMW 330i tetejére esett, mégpedig pont úgy, hogy a lábával találta el a járművet, így gyakorlatilag a talajra merőlegesen érkezett meg, így a kocsi elnyelte a kinetikus energiáját.

Minden bizonnyal öngyilkossági kísérletről lehetett szó, hiszen a ledöbbent járókelők a segítségére siettek, ám folyton azt hajtogatta, hogy hagyják őt békén, mivel meg akar halni.

A kiérkező rendőrök és mentők sem értették, mi vezérelhette a férfit, a biztonság kedvéért azonban kórházba szállították, ahol kéztörést állapítottak meg nála, viszont az orvosok komolyabb sérüléseket nem diagnosztizáltak – írta a New York Post.

Azt egyelőre nem tudni, lesz-e jogi vonzata a történteknek, illetve az egyenruhások szankcionálni fogják-e az öngyilkossági kísérletet, hiszen előfordulhatott volna az is, hogy autó helyett ártatlan civilekre esik, ezáltal kiolthatta volna olyan emberek életét is, akiknek semmi közük sincs a lelki problémáihoz.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.