Clouds
21 Budapest
Dollár
360,06 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,44 Ft
Bitcoin
23,139 $

Tolvai Renit is lenyűgözte Tóth Andi új megjelenése (videóval)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az Erdélyben született lányok megint odatették magukat, legutóbb Tóth Andi járt egy nagyon látványos fotózáson.

Továbbra is bajban lennénk, ha össze kellene állítanunk egy TOP-10-es listát azokról a hazai sztárokról, akiket a legvonzóbbnak tartunk. Ugyanakkor nem lehet kérdés, hogy Tóth Andi és Tolvai Reni ott lenne a listán.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Azzal, hogy nagyon szexi a megjelenésük és imádják az extrább szetteket, illetve számos ilyen fotózáson vettek már részt, megosztóbbá is válnak. Magyarországon is vannak páran, akiknek ez már túl sok, vagy csak irigyek.

Andi és Reni is hosszasan tudna beszélni arról, hogy milyen módon kritizálják őket, noha abszolúte szexi formával rendelkeznek. Messze kilógnak a sorból, és sokakat motiválhatnak arra, hogy igenis változtassanak az életükön.

Semmi baj nincs azzal, ha valaki kihozza magából a maximumot, vagy sokkal többet, mint az átlag. Ez is hozzátartozik az életünkhöz, és nem azért kaptuk a testünket, hogy azt tönkretegyük, elhanyagoljuk.

Mint arról korábban beszámoltunk, Andi egy különleges fotózáson járt, ami kapcsán Reni is reagált. Látható módon neki is nagyon tetszett, amit látott, és rajta is láttunk már hasonlóan szexi szettet az évek során. A videó eléréséhez kattints erre a linkre!