Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Tolvai Reni szexi pózolós fotója a Mercedese előtt

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni imádja a színeket, és a Mercedese is feltűnő színben pompázik, amit egyenesen imád, különösen, amikor így csillog.

Tolvai Reni egy igazán feltűnő személyiség, egy olyan karakter, aki ha az USA-ban látja meg a napvilágot, valószínűleg most messze több követője lenne. Vannak páran, akik szerint a fotói már túlságosan is kihívóak, de ha megnézzük a nemzetközi trendeket, távolról sem azok.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Példaként említhetnénk Heidi Klumot, a világ egyik legvonzóbb nőjét, aki igencsak szexi fotókat szokott megosztani magáról. Valószínűleg, ha Reni is hasonlóan tenne, minden róla szólna a bulvársajtóban és ömlenének a negatív kommentek.

Klub esetében nem így van, mivel egy világsztárról beszélünk, és másképpen gondolkoznak az emberek. Reni azonban így is magát adja, és időről időre láthatunk róla rendkívül vonzó felvételeket is.

Már önmagában egy rendkívül szexi nőről beszélünk, aki keményen edz, és a nyári formája valószínűleg minden eddiginél látványosabb lesz. Pár hónap múlva kiderül, milyen szintre emelkedett, de már most sem panaszkodhat.

Legutóbb a csillogó autója előtt pózolt, amit imád. Valljuk be, megy a stílusához, nemcsak a márka, hanem a típus és a szín is, remek választás volt a részéről, abszolúte azonosulhat vele.