Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Tolvai Reni szexi mozgása a vadító szettjében (videó)

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Reni pár másodperc alatt is képes felforrósítani a hangulatot, ami most is sikerült neki, alatta egy erős dallal.

Tolvai Reni előszeretettel használja a közösségi médiát, és ügyesen is mozog ebben a közegben. Fotókat, videókat készít, válaszolgat a különböző kérdésekre, de az sem túl ritka, amikor reagál valamilyen hírre.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Reni vállalja a véleményét, és így tett akkor is, amikor Tóth Andi bejelentéséről kérdezték. Sokan voltak kíváncsiak arra, hogy a Megasztár egykori énekesnője hogyan vélekedik az X-Faktor győztesének döntéséről.

A mindig csinosan és trendin öltözködő Reni más témában is válaszolgatott az Instagram oldalán. Elmondta, szerinte mi az oka annak, hogy sokszor a sztárok nem civilekkel jönnek össze, hanem sokkal inkább a saját köreikből választanak párt.

A 154 ezer követőt számláló énekesnő pénteki szettje is nagyon erős volt. Sok bókot kaphatott, és valószínűleg az üzenetek sem maradtak el, mivel az egyik legvonzóbb sztárról beszélhetünk Magyarországon.

Reni posztolt egy videót a piros színben pompázó összeállításáról, ami sikert aratott. A mozgását pedig bármikor fel lehet ismerni, a férfiak különösen örülhettek ennek az extra videós tartalomnak.