Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Tolvai Reni elárulta, miért nem egy piros Dacia van az új klipjében

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Reni frappáns választ adott egy kérdésre az új klipjét illetően, amire igazán büszke, és izgatottan osztotta meg azt a közönséggel.

Tolvai Reni egy rendkívül csinos és vonzó énekesnő, aki már nem egyszer mutatta meg szexi vonalait, persze csak határokon belül. Szereti a fotózásokat, és jól is áll neki ez a szerep, de elsősorban még mindig énekesnő.

Soron kívül Rendőrök mentették ki az Európa-liga döntőjének játékvezetőjét a Ferihegyen

Egy ideje nem adott ki új klipet, most azonban ennek is eljött az ideje. Sokan várták a pillanatot, és nem kellett csalódnunk, mert Reni megint nagyot énekelt, és maga a megvalósítás is különleges lett.

Ugyanakkor a kritikák sem maradhattak el, voltak akik kissé furcsa kérdéseket tettek fel Reninek. Mások pedig talán csak irigységből kritizálták, nehezen találják rajta a fogást, bár ehhez már hozzászokhatott a nagyon vonzó énekesnő.

Elmondása szerint nagyon sokan írtak neki azzal kapcsolatban, hogy miért szerepel egy luxusautó egy sebezhető, fájdalmas dalban. Az emberek szerint más megoldást kellett volna választania Reninek, aki reagált is erre.

„Nagyon sokan írtatok nekem, hogy miért van luxi autó egy sebezhető, fájdalmas dalban. És hogy szimpatikusabb lett volna, ha a villamosra szállok fel, és úgy hagyom el. Egyszerűen csak az a válaszom erre, hogy egy videoklipben hülyén mutatott volna a piros Dácsiám.” – írta a posztjában.